Aceste tehnologii sunt menite a ne face rau in primul rand si apoi cu zambetul pe buze vor spune ca sunt menite sa te ajute. Indiferent cate legi vor da unii sa le „legalizeze sau a le face sigure” modul de functionare a acestor aparate va fi acelasi. Pot spune ca aceste randuri vor ramane valabile pentru totdeauna, indiferent ce tehnologii vor aparea (probabil cu alt nume), pericolul va ramane acelasi. Nu vom enumera chiar toate tehnologiile existente, dar in mare parte vom acoperi cam tot ce tine de iradiere electromagnetica (EMF), radio frecventa (RF, Microunda)… chiar si Infrarosu, Raze X/Gama.

Armata SUA dezvolta un software care ii va permite sa manipuleze retele de socializare precum Facebook si Twitter, pentru a influenta conversatiile online si a raspandi propaganda pro-americana.

Contractul cu Centcom, organismul care supravegheaza operatiunile armate ale SUA in Orientul Mijlociu si Asia Centrala i-a fost atribuit unei firme din California, pentru a dezvolta ceea ce este descris ca fiind un „serviciu online de gestionare a persoanelor”, relateaza The Guardian.

Vom incepe mai intai cu:

Capitolul (1) – Cip-urile Biometrice.

Aceste cipuri pot fi gasite in diferite forme si modele spre exemplu:

  • cartele de acces (folosite la usi, etc..), tatuaj, pulbere, bob (bob orez), folie, breloc, chei, bratari, carduri (asemanator cu cartele doar ca unele au banda magnetica) si sim.

  • a nu se uita de cel mai periculos RFID in special datorita dimensiunii microscopice, cunoscut si ca Nano RFID.

1. Informaţiile din memoria cipului pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate. Astfel, cu un simplu calculator performant, orice date, oricît de criptate ar părea, pot fi sparte într-un timp extrem de scurt (cel mult patru ore) şi chiar falsificate.
2. Controlul total asupra cetăţenilor. Se va şti în orice clipă unde sîntem, cu cine sîntem, tranzacţiile financiare, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri şi alte date, ce vor fi folosite după bunul plac al posesorilor acestor baze de date.
3. Cip-urile nu pot fi detectate de simţurile fiziologice sau percepţia umană. Deci nu vor putea fi evitate. Sunt foarte rare cazurile in care corpul uman elimina singur aceste cipuri. Daca aveti sintome de prezenta electromagnetica (EMF) (stari de greata, voma, nu poti dormi noaptea) trebuie sa luati masuri chirugicale pentru indepartarea cipului/cipurilor.
4. Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 45% din cazurile implanturilor. Nu ma pot gandi ce se va intampla la om, care totusi nu se poate compara cu sistemul imunitar al unui animal. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID. Emisia de radiatie din radio frecventa intotdeauna va grabi aparitia cancerului.
5. Cip-urile RFID sînt sensibile la anumite tipuri de campuri electromagnetice, ori contactul cu surse încărcate cu electricitate si apoi se pot incalzii foarte tare, chiar exploda.
6. Nu există inclus în cip-uri optiunea: nu colecta date statistice despre mine. E normal ca sa colecteze date, deoarece de aceea este pus.
7. Cel care va refuza cip-urile din varii motive, va fi lipsit de serviciile publice, care cer o identificare la baza de date, generând astfel o izolare şi înstrăinare socială. Deci persoanele fără cip nu există.
8. Cip-urile sunt o sursă de informaţie gratuită pusă la dispoziţie pentru serviciile de spionaj la toate nivelurile, iar date personale pot fi deturnate în diferite scopuri sau făcute public fie din neglijenţă fie intenţionat.
9. Cip-urile biometrice pot avea avantaje pe termen scurt la prima vedere, dar pe termen lung sunt un real pericol. Ele compromit metodele existente de securitate pe baza celor 2 elemente introduse, folosind presupunerea că ele nu sunt accesibile publicului, nici măcar in mod criptat. De exemplu dacă ai o bază de date cu amprente şi pentru a intra în sistem este nevoie de amprenta unei persoane, nu trebuie să fie persoana acolo, poţi sa iei din baza de date a poliţiei amprenta ei. În mod paradoxal cip-urile biometrice diminuiază siguranţa unei ţări. Ele permit accesul pe baza paşaportului altcuiva, fară a fi nevoie ca el să fie de faţă. Nu te mai verifică nimeni fizic, totul se bazează pe sistem. De aceea expunerea informaţiilor digitale ale românilor fără discernământ şi discreţionar reprezintă o acţiune, fie inconştientă şi iresponsabilă, fie de trădare a propriilor cetăţeni.
10. Serviciul 112 permite găsirea locaţiei telefonului. Oricând te poate localiza fară să apelezi, numai datorită faptului că telefonul primeşte semnal. Acelaşi lucru se poate extinde la cip-urile RFID.
11. Evidenţa strictă a vieţii personale la toate nivelurile, elimină şansa de a repara o neglijenţă, o greşeală sau o neputinţă de plată, de exemplu faţă de o banca. Cazul americanilor cu dosar financiar. Dacă uiţi să faci o plată, eşti catalogat ca rău platnic toată viaţa. Nu mai primeşti un împrumut, niciodată.
12. Monitorizarea prin satelit pe baza identificării faciale reprezintă o amninţare la propria viaţă, dacă luăm în consideraţie ghidarea rachetelor antipersoană prin satelit. O eventuală lovitură de stat omoară orice persoană cu ajutorul rachetelor ghidate după recunoaştere facială. Tehnic acest lucru este deja posibil. Deci cip-ul biometric poate servi şi la terorism, ucideri şi crimă organizată.
13. Autentificarea biometrică se poate realiza şi atunci când persoana deţinătoare a documentelor biometrice este moartă: este nevoie doar de mâna lui, sau de un ochi pentru a intra intr-un sistem. Astfel banii din cont, sau alte acţiuni financiare sau administrative, care necesită informaţii biometrice, se pot obţine doar dacă ai cadavrul. Deci pericolul cip-urilor biometrice se prelungeşte chiar şi atunci când omul este fără viaţă.

contor_de_kkt

        Capitolul (2) – Contoare „Inteligente” (Smart METERS).

Dispozitivele inteligente ofera pe masura ce se modernizeaza reteaua, statistici pentru cat curent „mananca” frigiderul, masina de spalat sau aerul conditionat. Uniunea Europeana ne-a cerut ca pana in 2020 sa avem toti astfel de contoare.

Contoarele inteligente nu mai sunt montate in casa (spun ei), ci pe strada sau la gard. Dar la bloc se gandeste cineva?! Va dati seama ce radiatie va fi la peste 20 de contoare?!! Unii necunoscatori spun ca:  „Avantajul e ca nu trebuie sa mai fiu acasa cand vine cititorul si platesc exact cat consum..”, serios.. tu chiar crezi prostia asta??!

Datele se transmit in timp real – din contor, prin transformator, in centrala – exact ca la abonamentele de telefon mobil.

„De acolo, informatiile sunt puse la dispozitia consumatorilor prin intermediul facturilor si al site-ului”, precizeaza un reprezentant al unei companii de electricitate.

Pana aici ar suna ok si chiar ai crede ca te ajuta cu ceva. Ei ce sa vezi ca nu ajuta. Ba din contra.. ca si in cazul tehnologiilor criminale RFID, o sa concluzionati singuri de ce sunt foarte periculoase aceste contoare „inteligente”.

1. Marele pericol este radiatia de radio frecventa mare putere, fiind mult mai puternica decat un telefon mobil GSM. La 10-15 minute contorul trasmite impulsuri de comunicatie catre releul central cu privire la starea sa. In timp acesta trasmisie afecteaza sanatatea in rau a oricarei fiinte biologice in apropiere.

2. „Monitorizarea”, spionarea ilegala a consumatorului cu privire la aparatele pe care acesta le foloseste. In acest mod furnizorul de energie electrica (si nu numai) va sti ce ai in casa si cam ce valoare au. Iti pot controla consumul oricand.

3. Interventia ilegala a furnizorului asupra contorului prin reprogramare de la distanta, adica prin unde radio GSM. Nu numai ca reprogramarea va fi in dezavantajul tau, dar si facturarea va fi mai scumpa decat ce era anterior. Cu alte cuvinte vei plati mai mult fara sa stii. Si nu trebuie sa te fure mult ci cate un pic in fiecare ora !

4. Curbele de sarcina si detalii tehnice referitoare la putere si calitatea curentului electric (energia activa/reactiva) pe care furnizorul il ofera, nu vei stii niciodata. Si apoi ne intrebam de ce unele electrocasnice se strica asa repede.

Nu va lasati pacaliti de acesti profitori, REFUZATI aceste contoare !

Utilizati tehnica de izolare lui Faraday (cunscuta si cusca lui Faraday) !

Izolati-va si daca locuiti in dreptul transformatoarelor de energie electrica, stalpilor de inalta sau joasa frecventa !

 Acestea vor fi folosite numai impotriva consumatorilor :
– daca spui ca ai putere instalata de 5 KW si consumi intr-un interval 10 kwH o sa fii penalizat de iti sar capacele.
– de ce nu ar fi si obligativitatea de a trimite toate datele la ANPC ? ca sa poata fi amendat Furnizorul cu 1 mil euro per ora de intrerupere , cu 100 000 euro per fiecare hertz in minus fata de 50 , cu 10 000 euro pentru fiecare 10 volti lipsa la masurari.

cell_tower1

      Capitolul (3) – Relee GSM si Telefonia Mobila.

Si eu am fost la inceputuri fan telefoniei mobile, dar daca erai in locul rebelului de la Groznai Cecenia, si iti trimiteau nemernicii o racheta in cap, nu stiu cat mai iubeai tehnologia folosita impotriva ta. Sa nu uitam cum a aparut IBM, corporatie ce facea experimente pe evrei in lagare de concentrare din al doilea razboi mondial.

Marea problema a acestei tehnologii ca si in cazul oricarui aparat care foloseste antena de emisie/receptie de putere (in acesta categorie nu intra si banalul radio, dar statiile de emisie da!), dupa cum am exemplificat mai sus despre RFID, radiatia de radio frecventa afecteaza orice tesut organic fiind nociv sanatatii. S-a constatat ca utilizarea constanta a telefonului mobil, celule de sange sufera modificari si formeaza cheaguri. In cele mai nefericite cazuri, cancerul aparut la creier nu se trateaza !

In cazul Releelor GSM daca locuiti in apropiere luati masuri de izolare! Vezi tehnica de izolare lui Faraday (cunscuta si cusca lui Faraday) ! Sunt cazuri de cancer facut in 9 ani de zile in apropierea unui astfel de releu GSM. La unii se manifesta mai repede la altii mai greu. Depinde de imunitatea fiecaruia!

Pentru reducerea radiatiei de radio frecventa, trebuie sa aveti telefonul cat mai departe de creier. Alte parti ale organismului uman tolereaza ceva mai bine radiatia. De aceea folositi NUMAI hand-free cu fir in nici un caz bluetooth, banuiesc ca deja stiti de ce…. si aceasta tehnologie foloseste trasmisia radio frecventa = microwati = cancer ! Asadar indiferent cum ii va spune unei tehnologii care nu foloseste fir este periculoasa ! Mai ales daca va expuneti mereu, cum este cazul retelelor Wi-Fi (Wireless Networks) sau Bluetooth.

Bluetooth_Headsets

Unii vor spune trasmisia radio prin bluetooh e mai putin  periculoasa, cea ce este complet fals ! Odata ce stai cu un emitator la cap indiferent de puterea lui in timp duce automat la CANCER ! Este valabil si la celelate parti ale corpului uman.  Orice ce este biologic expus pe o perioada lunga de timp in zona radiatiei cu microunde (indiferent de putere) mai devreme sau mai tarziu va MURI !

Wireless-Power

Mai nou lumea s-a „modernizat” si are „Smart Phone sau Tableta cu ceasuri destepte la mana dreapta sau stanga” (smart watch) indiferent de marca sau fitze, radiatia este cu mult peste limita decat in cazul telefoanelor clasice. In afara de iradierea GSM 2G-3G-4G (cu cat mai performanta reteaua GSM cu atat iradierea creste!), mai avem si iradierea cu : Wi-Fi, Bluetooth, NFC, Wireless Power Charger (incarcator tel. fara fir), etc… Totul la pachet intr-un singur produs !

Este exact ca in cazul mancarii, pe care o cumparam in fiecare zi din market, toate produsele adunate din cosul de cumparaturi duce la probleme MARI de sanatate fiind pline cu E-uri (chimie nociva, neavand treaba cu natura) !  Daca ai fi mancat doar un singur produs, corpul se autoregenera, dar asa nu are nici o sansa. Apoi va duceti cu cardul de „sanatate” si umpleti buzunarele medicilor care pot fi considerati „medici”.

Asadar cand folositi tehnologii, totul in unul cum este un „Smart” Phone ce nu folositi, Opriti! : Wi-Fi, Bluetooth, Data Mobile, NFC… etc. Astfel mai slabiti puterea de radiatie.

wireless-network

   Capitolul (4) – Radiatia Wireless (Wi-Fi, Bluetooth).

In acest capitol o sa va arat diferenta dintre un cunoscator al tehnologiei si unul care este paralel cu ea. Si in schimb e mai haios si in acelasi timp, tragic.

Acum o sa va dau exemplu din viata reala: invit pe cineva la un joc pentru pc in retea pe fir (LAN) si citez „

Necunoscatorul spune: Cum nu ai Wi-Fi ?!

Eu: ba da ! Dar este oprit !

Necunoscatorul: Pai s-a stricat sau l-ai oprit tu?!

Eu: Nu e stricat doar oprit! In gluma spun: Nu numai ca o sa avem viteza mai mare dar face bine si la sanatate… mai draga! (Da stiu cateodata ma exprim a la Iliescu, probabil se datoreaza chinului/traumei prin care am trecut suportand-ul cu anii pe la tv.)

Necunoscatorul: Nu prea inteleg ce vrei sa spui, eu am acasa Wi-Fi 5G, Eu corectand-ul : adica 5GHz…

Necunoscatorul: ma rog… si se misca destul de bine, are viteza buna!

Eu: Si rooter-ul meu are frecventa de 5GHz, dar trebuie sa fiu inconstient ca o activez si sa ma bazaie la cap non-stop! Plus ca nu-mi trebuie, folosesc cablu daca vreau viteza. Rooter-ul meu se poate programa cand anume sa pornesca si cand sa inchida reteaua de Wi-Fi.

Necunoscatorul: ei, tu.. exagerezi…. oricum murim toti de ceva.

Eu: asta asa e.. dar nu vreau sa mor din prostie ! Hai la joc.. si oricum daca te intereseaza citeste blogul meu ca sa iti dai seama cat de expusi suntem peste tot de dimineata pana seara si mai grav cand dormim ! Stii treaba cu melatonina…

Necunoscatorul: aha.. interesant.. nu stiam.” inchid citatul. 🙂

O sa spuneti cei cu acesta relatare: pai simplu, in caz ca aveti un astfel de scenariu pe acasa si aveti copii cu tablete sau alte astfel de aparate, confiscatile ! Copii sunt cei mai vulnerabili la astfel de tehnologii ! Asta daca va intereseaza, daca nu… e problema dvs. Eu mi-am facut datoria sa va informez.

Aveti aparate „destepte” (smart) folositile cat mai putin… spre deloc daca se poate. Nu le lasati in asteptare ! (stand by). Opriti alimentarea cand plecati de acasa! (scoateti din priza!) . Nu stati in dreptul rooter-ului Wi-Fi ! Folositi cablu ! Daca cineva spune: cei cu atatea fire? Raspunde: cei cu atatea fite? De ce folosesti WC-ul? Nu vezi ca miroase?! Sper ca se intelege retorica mea 😀 … nu are rost sa mai exemplific. Unde este necesitate nu e loc de tocmeala. Cum corpul uman foloseste vene pentru conexiunile cu celelate organe, asa si cablurile dintre echipamente fac o treaba buna fara a ne afecta sanatatea.

Acum unii or sa spuna: pai cu vecinii ce facem care ne iradiaza? Simplu, ori va izolati cum am mai spus mai sus cu tehnica lui Faraday, ori vorbiti cu vecinii sa ia la cunostinta, folositi afise, acest blog, etc.. Informati-va oameni buni,  cine citeste… stie ! 😉 Alegeti routere care au buton dedicat de oprire a trasmisiei WiFi.

In cazul kit-urilor wireless de tip tastatura + mouse a se folosi numai atunci cand este necesar, acestea fiind oprite! Daca nu are prevazut buton de oprit scoateti bateriile, in felul acesta scapati si de radiatia radio dar si neplacerea unor scurgeri acide ale unor baterii. Cum am mai spus in cazul hands-free wireless se aplica si in cazul castilor wireless sau boxe wireless (fara fir)! Hands Free-ul nu este totuna cu Castile wireless ! Hands-Free-ul avand si microfon incorporat. Este adevarat ca in cazul pc-ului sau alte aparate folosesc si casti cu microfon. Avantajul cablului in cazul echipamentelor audio este fidelitatea. Interferentele EMF in auditie sunt nule in cazul cablurilor izolate, dar in radio frecventa nu exista nici o izolare, aceste producand zgomot in sistemul de amplificare audio. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc.

 cuptor-cu-microunde

Capitolul (5) – Cuptoarele cu Microunde, Incazirea locuintelor cu Panouri  in Infrarosu.

Microundele au trei caracteristici importante:

– sunt absorbite de mâncăruri (pentru că acestea conţin apă, grăsimi);

– sunt reflectate de metale;

– trec fără probleme prin sticlă, hârtie, plastic, etc.

Microundele sunt o formă de radiaţie electromagnetică şi aparţin gamei undelor radio a spectrului electromagnetic. Ele sunt generate în cuptor de un dispozitiv numit magnetron. Fiindcă pereţii cuptorului sunt metalici, aceste unde se reflectă în mod repetat de ei până sunt absorbite total de alimente. De aceea nu este recomandat să introducem recipiente sau obiecte de metal în interior; cuptorul se poate defecta.

Aceste.. microunde fac ca moleculele de apă să se rotească foarte rapid, generând astfel căldură datorită frecării între ele. Interesant… nu?:)

Totuşi, în spatele acestui cuptor „minune”, care încălzeşte mâncarea cât ai clipi, nu se ascund lucruri tocmai frumoase.

S-au făcut numeroase studii care arată printre altele că mâncatul alimentelor expuse la microunde scade imunitatea, creşte numărul de globule albe din sânge, scăzând în acest timp numărul celor roşii. Mai mult decât atât, microundele cresc nivelul colesterolului (LDL).

În final, s-a tras concluzia că microundele provoacă boli degenerative şi/sau cancer.

Alimentele care sunt prelucrate la microunde îşi pierd 60-90% din energia vitală, cauzează tulburări digestive.

Expunerea noastră la microunde este bineînţeles urmată de probleme de sănătate, nu încape îndoială.

 A nu se uita de aparatele electrice de gatit (Vetrocermaica sau Inductie) de putere mare (plite electrice de peste 2000 W), acestea generand un camp electro-magnetic inductant de peste 1 m. NU folositi astfel de plite sau cuptoare electrice cand sunteti in apropierea lor.

panou_shit

      Acum urmeaza una dintre cele mai evidente tehnologii criminale ! Cineva este dornic sa intre in casele noastre cu orice pret si sa faca crima cu premeditare ! Oare despre cine este vorba? Oare nu ajunge ce am enumerat mai sus? Tehnologii care ajuta „bunastarea sanatatii cetateanului” ? Nici vorba, baietii „buni” care se gandesc la „binele dvs.” au mai scos o „noutate” in ale tehnologiei cica.. Panourile de incalzire termica cu Infrarosu !!!!! Cum?! Poftim ?! Adica sa-mi incalzesc toata casa cu o mare radiatie cu infrarosu?????!!!!!! Ne credeti chiar asa de prosti ?! Si ghici ce ?! Nu incalzeste aerul ambiant cum trebuie sa faca orice aparat de incalzire.. nu, nu, aceste panouri cu infrarosu ard tot ce este biologic in casa si nu numai !  Adica cumva baietii „buni” vor sa grabeasca lucrurile referitoare la decese, sa nu mai astepte ani de zile pentru un cancer ! Pai normal ca ti-e cald ca te topesti la propriu ! Dar numai tu restul casei fiind la fel de rece 😀 …. Wow ! S-au gandit mult la asta? Vedeam reclama la tv si toti din reclama erau fericiti… de „noua inventie”, iar eu ramaneam cu gura cascata de prostia lor,  facandu-mi cruce 😀 .

  Intr-o discutie cu cineva care mai stie cat de cat de ale tehnologiei imi spunea.. citez : „Mai daca, iti spun, bucurestean-ul ala era la al 3-lea papagal in curs de o luna si nu stia de ce ii mor papagalii, iti dai seama ce bine era in casa aia?!”

Oameni buni, cum am mai spus mai sus nu plecati urechea la ce zic unii si altii, documenteaza-te la orice, ia sa vedem ce e bun si ce nu e. Faptele vorbesc de la sine.

Capitolul (6) – Expunerile la radiatii de tip Gama.

Evitati expunerile la radiatii de tip Gama/X, folosite in Radiologie (Medicina) si Aeroporturi !

iradiation of airport scanners

Cele mai bune tehnologii sunt bazate pe energii fine, izolate, tinute la mare distanta de orice este biologic si trasmise cu ajutorul firelor sau orice alt material care foloseste izolatie (fier, plumb, aluminiu) sau alt tip de energie (fotonic) ce nu are in componenta ei microunda (se recomanda fibra optica) !

A nu se uita de spectrul electromagnetic al universului, aici gasim alte energii nocive, spre exemplu: infrarosu , radiatie Alfa, radiatie Beta, radiatie Gama (X), si bineinteles cunoscutele radiatii solare, atomice cu metale radioactive. Cu cat puterea de radiatie este mai mare cu atat organismul uman nu se mai poate apara si cedeaza. Aparati dreptul de a trai ! Lupta-te pentru viata ta !

 

P.S.  – in cazul in care veti vedea vreo reclama dubiosa in josul pagini nu dati click, deoarece reclama este pusa de WordPress si nu as vrea sa va trimita la vreun virus !
Anunțuri