Pentru mine nu este o surpriza acest scandal si nici macar nu ma impresioneza. Pasii repezi cu care ne intreptam catre apocalipsa, ne arata cat de aproape suntem si nu putem face nimic sa oprim asta. Cei care vor fi impotriva sistemului satanic vor fi asasinati, indiferent daca este presedinte de tara sau maturator de strada. Asadar, ce piedici mai are satana?? Bisericile care inca mai lucreza cu Domnul. Iar cand zic biserica nu ma refer la o religie sau institutie anume, chiar daca biserica este alcatuita din 2 oameni si marturisesc impotriva satanei, acesta va face orice ca sa-i anihileze sau sa-i corupa.

           Biserica ortodoxa romana face parte din vechiile biserici care s-au luptat cu satana. Dupa „modernizarea” bisericii, cum s-a intamplat in majoritatea religiilor, slujitorii satanei indiferent ce nume aveau atunci sau au acum, s-au infiltrat in biserica pentru ca la momentul oportun acestia sa o saboteze. Aceasta tactica este foarte veche si greu de luptat contra ei, deoarece intodeauna se vor gasi oameni slabi si predispusi la ispite dar si oameni care isi  „hranesc” spiritul cu raul altora sau alte aspecte negative. De aceea trebuie sa murim si sa ne nastem din nou. Moartea in sine nu este importanta dar marturisirea si recunoasterea Sfintei Treimi cat traim pe acest pamant este foarte importanta.

           Ce poate face biserica ortodoxa ?? Simplu: indentificatii acesti impostori si eliminati din biserica. Problema nu este asa simpla deoarece in afara de mass-media care promoveaza toate desfranariile si sunt anti-credinciosi, avem la conducerea tarii numai oameni corupti, chiar si la conducerea bisericii. De aceea vor mai aparea astfel de cazuri, dar nu numai la ortodocsi, dar si in alte confesiuni religioase.

           Sa nu uitam ce aceste lucruri sunt cu mult planificate de satan (vezi scrisoarea satanistului Albert Pike), numai ca acum se dezvaluie unora, care in lipsa de cunostinte vor pica plasa sistemului, respingand invataturile bune ale ortodoxiei, multe dintre ele fiind direct de la Mantuitorulor nostru Iisus Hristos.

           Nu crede ce ti se spune, crede doar adevarul, iar daca nu-l gasesti, roaga-te sa te gaseasca El pe tine si astfel vei fi liber !

Anunțuri