Am zis ca nu este nevoie sa mai scriu si despre aceasta tampenie de care tot auzim in gura unora asa-zisi, „liberi cugetatori”.  Dar se pare ca trebuie combatuta si aceasta nebunie.

       Aceasta terorie nu numai ca este o idiotenie, dar unii cred in ea. Sincer nu ma mira, doar unii cred ca se trag din maimuta, de ce m-ar mira ?

       De unde provine aceasta teorie si de ce acum este din nou promovata? Raspunsul este simplu: catolicismul = mafiotul de la Roma. Din cele mai vechi timpuri, biserica catolica promova teoria pamantului plat. Desi multi crestini stiu ca e o mare minciuna, datorita faptului ca luna, soarele si alte stele, se arata pe cer conform miscarii planetei dar si simplului fapt pe care acestia l-au constatat din viata de zi cu zi. Pamantul nu este perfect sferic, asta datorita vitezei sale de rotatie. Oamenii din cele mai vechi timpuri au observat atunci cand barciile din departare se apropiau de tarm, mai intai vedeau catargul barcii si apoi restul ei. Chiar daca Biblia nu este o carte de fizica, scopul Sfintei Carti fiind pentru mantuirea sufletului, sunt destule detalii care ne arata ca omul traieste intr-o lume 3D (3 dimenisuni) si nu in 2D. Putem vorbi mult despre geneza pamantului, mai ales ca in biblie arata ca intai a fost creat pamantul si apoi au fost creati luminatorii de zi si noapte.

        Dar cine ar promova astfel de teorii stupide cand azi avem avioane super sonice, rachete, sateliti, chiar si banalul balon cu aer cald, care poate sa confirme ca pamantul este o sfera. Pai e vorba de aceeasi oameni dusi cu capu’ si ne dusi la biserica, care fac totul pentru bani, fiind plati pentru promovarea acestor idiotenii, si uite asa au aparut tot felul de religii pagane si alte nebunii.

         Iar pentru cei mai grei de cap, va arat filmari pe youtube cu avioane supersonice, care arata forma sferica a pamantului. Nu folosesc fotografii sau video de la Nasa ca sunt niste mincinosi !

Anunțuri