1. Noi atacuri teroriste false, facute din interior, de aceeasi mafie globalista ca in 11.09.2001. Totul va parea real cu ajutorul mass-mediei, multi vor muri nevinovati. Finantarea continua de catre globalisti a grupurilor teroriste (ca ISIS) si presupusi emigranti.

2. Infiintarea dictaturii, confiscarea armelor de orice fel, libertatea de exprimare, libertatea de a fi Crestin, efectuarea controalelor a cetateniilor de catre fortele de ordine (politie, jandarmerie, etc) si implementarea cardului national de indentificare (buletinul electronic).

3. Promovarea tehnologiilor nocive (pentru supra-control a populatiei) ca: bio-cibernetica, transumanismul, nanotehnologie, RFID, Verichip, tehnologiile Wi-Fi/Wireless (dispozitive implantabile sau tatuaje biometrice), masini care se conduc „singure”, tehnologiile „smart”, tehnologii virtuale, etc.

4. Distrugerea principiilor crestine si desfiintarea familiei dintre un barbat si o femeie (cu promovarea transexualilor, gay, grupuri ca LGBT, etc.)

Încă în Picioare (Still Standing)

Încă în Picioare (Still Standing)

5.  Distrugerea stratului de ozon si a ecosistemelor (paduri) care oxigeneaza planeta (Amazon, Siberia, Africa, etc..). De aici tot felul de probleme meteo (caldura excesiva, uragane.. etc), cataclisme naturale dar multe dintre ele fiind generate de catre oameni (explozii solare=vezi activitatiile dubioase de la CERN, cutremure/tsunami=vezi HAARP, meteoriti, etc.).

6. O noua criza economica mondiala, care va urmarii desfiintarea sistemului monetar curent (Dolar $, Euro, Bursa, etc.) si inlocuit cu unul virtual (asemanator ca Bitcoin), o noua banca mondiala care nu va mai avea nevoie de aur si nici macar de bacnotele de hartie, acest sistem va fi precursorul celui din Apocalipsa.

7. Reducerea populatiei cu ajutorul razboaielor, vaccinurilor, dispozitive medicale implatabile, noi virusi (facuti in laborator), tehnologii radioactive (centrale atomice, radiatii RF & EMF), mancare, apa chimizata, chiar si aerul toxic (nr. ideal pentru oculti fiind de 500 de mii si in nici un caz 7 miliarde de oameni, cum este in prezent).

8. Razboaiele locale (de natura religioasa/economica, disputelor inter-rasiale) se vor amplifica (vezi situatiile din: Siria, Irak, Ucraina, Korea: Nord VS Sud, orientul mijlociu, Venezuela, Russia VS SUA VS China, etc.) ca apoi sa degenereze intr-un razboi mondial.

9. Distrugerea vechiilor uniuni (UE, NATO, ONU), infiintarea unei noi ordini mondiale care va avea o singura religie, tehnologie (care la va prelungi viata dar cu efecte adverse), economie, armata, un singur dialect, o noua scara sociala, care vor da drepturi depline transexualilor, gay-lor, pedofililor, criminalilor si va promova recunoasterea asa zisilor „extraterestii”(demoni) care ne sunt „superiori” noua si sunt numiti „fratii” nostri, fiind creati de acelasi „Dumnezeu”.

10. Va fi promovat noul „Mesia” (Antihristul) si se va arata la tv, cel ce aduce „pace” si va face „minuni”.

….. iar dupa acest punct, va urma ce scrie in Apocalipsa din Sfanta Scriptura.

Anunțuri